Zonnetje
Onder het genot van een heerlijk zonnetje en nagenoeg geen wind hebben afgelopen zondag 445 atleten deelgenomen aan onze 43e Goedhart Drechtloop. Al om 7.30 uur was de harde kern van de Goedhart Drechtloop in de kantine voor het traditionele ontbijt, waarna ieder aan de slag ging in de kantine rond om start finish, langs het parcours en richtingborden zetten in het dorp. De organisatie is dik tevreden over het verloop van de wedstrijd. In de wedstrijduitslagen waren aanvankelijk een paar foutjes geslopen, maar gelukkig kon een en ander nog worden gecorrigeerd. We zijn inmiddels gewend geraakt aan de elektronische uitslag verwerking, die heel wat minder stress met zich meebrengt dan het handmatig bijhouden van de uitslag. Nico en Truus Smal hebben er weer voor gezorgd dat de tijdwaarneming en de geluidsinstallatie weer prima in orde was. De mensen in de computerruimte waren voor hun taak berekend. Deze mensen hebben ervoor gezorgd dat de totale uitslag op onze site gepubliceerd wordt.

Onze B junioren gebruikten de Goedhart Drechtloop om een trainingskamp te kunnen financieren. Zij lieten zich sponsoren. Een prima initiatief, wat hen heel wat geld heeft opgeleverd. Ook was er nog de gelegenheid voor de peuters om mee te doen aan de Goedhart Drechtloop over een nieuw parcours door de nieuwbouw. De jongste deelnemers waren Hidde Kroon en Milan van Wittmarschen beiden 2 jaar. Jong geleerd is oud gedaan!

Ook de wandelaars liepen een route rond de Drecht en zo kwam iedereen aan zijn trekken op deze mooie zondag.

Alle deelnemers kregen een fraaie herinnering en de organisatie kan terugzien op een geslaagde loop. Dank is er aan het adres van de hoofdsponsor Goedhart Makelaars en Taxateurs, Wilbert van Diemen en MCD supermarkt. Natuurlijk ook de leden van de EHBO die er wel waren, maar niet in aktie hoefden te komen. De dames en heren achter de bar en de vele vele medewerkers bij de inschrijving, achter de computer, onderweg langs de route, de voorfietsers, de bezemwagen van Idelenburg & van Tol en iedereen die in deze opsomming niet met name is genoemd, maar toch zijn/haar medewerking aan de loop heeft gegeven.

De 44e Goedhart Drechtloop gaan we weer op de 3e zondag in januari 2013 organiseren en dan rekenen we weer op veel deelnemers.. Nogmaals iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen en de medewerking.

Er zijn geen resultaten gevonden voor deze pagina.