Onder het genot van een heerlijk zonnetje, maar met een pittig windje hebben afgelopen zondag ongeveer 320 atleten deelgenomen aan onze 42e Goedhart Drechtloop.

Doordat half november de zorg en zekerheidloop in Lisse niet doorging en de organisatoren doof waren voor het verzoek van onze commissie om hun loop op een andere dag te houden dan onze Drechtloopdatum was de deelname van de atleten uit de Leidse regio minimaal. Toch was de organisatie dik tevreden over het verloop van de wedstrijd. We hebben geen wanklank gehoord en alles liep op rolletjes. We zijn inmiddels gewend geraakt aan de elektronische uitslag verwerking, die heel wat minder stress met zich meebrengt dan het handmatig bijhouden van de uitslag. Nico en Truus Smal hebben er weer voor gezorgd dat de tijdwaarneming en de geluidsinstallatie weer prima in orde was.

Alle deelnemers kregen een fraaie herinnering en de organisatie kan terugzien op een geslaagde loop.

Dank is er aan het adres van de hoofdsponsor Goedhart Makelaars en Taxateurs, Wilbert van Diemen en Super de Boer. Natuurlijk ook de leden van de EHBO die er wel waren, maar niet in aktie hoefden te komen. De dames en heren achter de bar en de vele vele medewerkers bij de inschrijving, achter de computer, onderweg langs de route, de voorfietsers, de bezemwagen van Idelenburg & van Tol en iedereen die in deze opsomming niet met name is genoemd, maar toch zijn/haar medewerking aan de loop heeft gegeven.

De 43e Goedhart Drechtloop gaan we weer gewoon op de 3e zondag in januari 2012 organiseren en dan rekenen we weer op veel deelnemers..

Nogmaals iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen en de medewerking.

Uitslagen

Bekijk hier alle uitslagen.