In tegenstelling tot vorig jaar kenmerkte de 44e editie van de Goedhart Drechtloop zich als koud en guur. Toch was het parcours vrij van sneeuw en was er weinig concurrentie van de schaatssport.

Daardoor waren er duidelijk minder deelnemers dan vorig jaar toen er voorjaarsachtige omstandigheden waren.

Totaal hebben 275 atleten deelgenomen aan onze 44e Goedhart Drechtloop.

Al om 7.30 uur was de harde kern van de Goedhart Drechtloop in de kantine voor het traditionele ontbijt, waarna ieder aan de slag ging in de kantine rond om start finish, langs het parcours en richtingborden zetten in het dorp.

Bij de tijdwaarneming was slechts 1 klein foutje in de uitslagenlijsten geslopen, en dan kon direct worden gecorrigeerd. De mensen in de computerruimte waren voor hun taak berekend. Deze mensen hebben ervoor gezorgd dat de totale uitslag op onze site gepubliceerd wordt. Ook zijn er foto’s van de loop te bewonderen op deze site.

2 Wandelaars liepen een route rond de Drecht en zo kwam iedereen aan zijn trekken op deze zondag.

Alle deelnemers kregen een fraaie herinnering en de organisatie kan terugzien op een geslaagde loop.

Dank is er aan het adres van de hoofdsponsor Goedhart Makelaars en Taxateurs, Wilbert van Diemen en MCD supermarkt. Natuurlijk ook de leden van de EHBO die er wel waren, maar niet of nauwelijks in aktie hoefden te komen. De dames en heren achter de bar en de vele vele medewerkers bij de inschrijving, achter de computer, onderweg langs de route, de voorfietsers, de bezemwagen van Idelenburg & van Tol en iedereen die in deze opsomming niet met name is genoemd, maar toch zijn/haar medewerking aan de loop heeft gegeven.

De 45e Goedhart Drechtloop gaan we weer op de 3e zondag in januari 2014 organiseren en dan rekenen we weer op veel deelnemers..

Nogmaals iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen en de medewerking.

Er zijn geen resultaten gevonden voor deze pagina.