19/01/2015 De weersvooruitzichten voor de 46e Goedhart Drechtloop waren heel slecht, toch viel het allemaal best mee. De regen viel wel, maar het was meer motregen en dat was voor de atleten geen probleem. Het meest last hadden de 360 lopers van de tegenwind in Vriezenkoop Noord.
Dankzij de geweldige medewerking van een groot aantal vrijwilligers, Hoofd Sponsor Goedhart Makelaars en Taxateurs, Wilbert van Diemen Rijdende winkel Zuivelservice, MCD Supermarkt en IN BALANCE kon een goede loop worden georganiseerd.

De tijdwaarneming was in handen Split Time en er werd gewerkt met tags en het geluid werd verzorgd door Glenn Möllers uit Leimuiden.

Alle deelnemers kregen een fraaie herinnering en van Sponsor Goedhart kregen ze een Bidon. Van IN BALANCE kregen de deelnemers een waardebon en informatie over de vele mogelijkheden die deze zaak biedt aan de atleten.

Allereerst mochten de allerkleinste kinderen starten in de Peuterloop. Het enthousiasme onder de 40 deelnemertjes was groot. Voor de start ging speaker Gerard v.d. Hoorn eerst met hen een serieuze warming up doen. Het werkte wel, want zij gingen heel enthousiast van start, gesteund door ouders en grootouders. Met rode konen kwamen zij allemaal aan de finish waar hen een warm applaus wachtte en natuurlijk een fraaie herinnering.

Lees verder onder VERSLAG 2015 voor uitslagen.