04/12/2014
Op zondag 18 januari staat alweer de 46e editie van onze GOEDHART DRECHTLOOP op de sportkalender. We willen van deze Goedhart Drechtloop weer een spetterende editie maken. Het zou mooi zijn als er veel leden – jong en oud – mee gaan doen aan onze loop.

Voor de jongste jeugd gaan we de peuterloop over een mooi parcours laten lopen. Het parcours van de andere afstanden is hetzelfde als we de afgelopen jaren gewend zijn: grotendeels langs de oevers van onze mooie rivier de Drecht.

Ook zal dit jaar weer de gelegenheid worden geboden aan het NORDIC WALKING/WANDELEN om over een afstand van 10 km mee te doen aan de Goedhart Drechtloop.

Voor de Drechtloop hebben we weer veel mensen nodig om alles in goede banen te leiden. Zowel buiten langs het parcours, als binnen bij de inschrijving en achter de bar. Velen worden binnenkort persoonlijk benaderd om alle posten bezet te krijgen. Zo zullen ook de EHBO en de politie assisteren waar nodig. Zaterdagmiddag 10 januari verwachten we iedereen die toegezegd heeft om een handje te helpen om 14.30 uur in de kantine, want dan zetten we nog even de puntjes op de i. Wilt u wel meehelpen maar bent u niet persoonlijk benaderd? U kunt zich opgeven bij Lau de Hollander tel. 507959. Ook kunt u zaterdagmiddag 10 januari naar de kantine komen, dan wordt u alsnog ingedeeld. Inschrijving: in het clubgebouw

Starttijden:
10.30 uur Peuterloop
10.30 uur 10 km Nordic Walking/wandelen
11.00 uur 10 Engelse mijlen 16.1 km
11.00 uur 10 km
11.05 uur 4 km

De start is aan de Beukenlaan.