Zondag 21 januari hebben 250 deelnemers deelgenomen aan de 53e Goedhart Drechtloop. Hierbij willen wij alle vrijwilligers bedanken die hebben geholpen om deze dag tot een succes te maken! Denk hierbij aan de inschrijfdames, barpersoneel, parcours opbouwers, verkeersregelaars, chauffeur bezemwagen en juryleden. Voor de volgende edities zijn uiteraard meer vrijwilligers welkom. Heb je hier interesse in, neem dan contact op middels onderstaand e-mail adres.

Ook een dankwoord naar onze hoofdsponsor Goedhart Makelaars & Taxateurs, Idelenburg & van Tol (beschikbaar stellen bezemwagen), Splittime (tijdwaarneming), EHBO-vereniging Leimuiden en Rijnsaterwoude en DJ Glenn Möllers.

Tenslotte uiteraard een dank naar alle deelnemers. We hopen dat iedereen heeft genoten van de Goedhart Drechtloop. Zie de website www.drechtloop.nl voor de uitslagen en een verslag.

Uiteraard hopen wij jullie weer te mogen verwelkomen op de volgende editie: de 54e Goedhart Drechtloop op 19 januari 2025, waarvoor inschrijven al mogelijk is:

Inschrijfformulier 54e Goedhart Drechtloop 19 januari 2025 (inschrijven.nl)

 

Met sportieve groet,

Organisatie Goedhart Drechtloop

drechtloop@svkickers69.nl