Na de vele regen was het een verademing voor de 470 atleten om zondag 17 januari op het parcours Goedhart Drechtloop te kunnen sporten. Het werd een zonovergoten dag. Wel was het parcours vaak verraderlijk glad. Een deelnemer op de 4 km kwam ten val en moest met een arm uit de kom naar het ziekenhuis voor behandeling. Het parcours van het startnummer de peuterloop moest snel worden omgelegd, want de wegen in de vogelbuurt van Leimuiden waren onbegaanbaar. Toch werden er veel persoonlijke records gelopen op het Goedhart Drechtloop parcours
Tijdens de voorbereiding moest nog wel overleg gepleegd worden met aannemer VOBI uit Vinkeveen, want de weg in Vriezenkoop Noord onder het viaduct van de 207 was aanvankelijk afgesloten, maar na overleg werkte de aannemer volledig mee en ze zorgden voor een schoon wegdek en een vrije doorgang. Hartelijk dank hiervoor!

Dankzij de geweldige medewerking van een groot aantal vrijwilligers, Hoofd Sponsor Goedhart Makelaars en Taxateurs, Wilbert van Diemen Rijdende winkel Zuivelservice, MCD Supermarkt en Garagebedrijf Idelenburg & van Tol, die de bezemwagen leverde, kon een goede loop worden georganiseerd.

De tijdwaarneming was in handen Split Time en er werd gewerkt met tags en netto tijden en het geluid werd verzorgd door Glenn Mollers uit Leimuiden.

Grote bekers waren er voor de besten in de diverse categorieën en alle deelnemers kregen een fraaie herinnering.

Allereerst mochten de allerkleinste kinderen starten in de Peuterloop. Het enthousiasme onder de 40 deelnemertjes was groot, gesteund door ouders en grootouders. Met rode konen kwamen zij allemaal aan de finish waar hen een warm applaus wachtte en natuurlijk een fraaie herinnering.

De totale uitslag is te vinden op de site van SV Kickers ’69: www.svkickers69.nl en als de techniek mee zit op www.drechtloop.nl .

Uitslagen

Bekijk hier alle uitslagen.